قهوه گواتمالا

SKU: N/A

قهوه گواتمالا یک قهوه 100درصد عربیکا محصول کشت در مزارع مرتفع کشور گواتمالا در قاره آمریکای مرکزی است. این قهوه دارای تلخی کم و ترشی نسبتا بالا،بادی قهوه نرم و دارای فوم پایداری است. این قهوه دارای دان متوسط و یک دست با رست مدیوم می‌باشد.

280 تومان540 تومان

توضیحات محصول

قهوه گواتمالا از گونه عربیکا با درجه رست مدیوم

میزان رست

مدیوم

میزان کافئین

نسبتا کم

محصول کشور

گواتمالا(آمریکای مرکزی)

طعم

شکلاتی،تافی،اجیلی

دیدگاه خریدارن

0 دیدگاه
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

رهنمای خرید قهوه

در مرحله اول برای خرید یک قهوه با کیفیت و مناسب با ذائقه شما باید چندین المان را در نظر بگیرید. در ابتدا شما باید در نظر داشته باشید که از فنجان قهوه خود چه انتظاری دارید، آیا کافئین بالا مسئله شما است یا خوش طعم بودن آن؟ آیا عطر قهوه برای شما جذاب است یا تهیه آسان نوشیدنی ؟ 

بعد از اینکه نیاز‌های خود شناسایی کردید در ادامه باید به روش تهیه یا وسیله‌ای که با آن میخواهیم دم‌آوری را انجام بدهیم توجه داشته باشیم.

روش‌های دم‌آوری قهوه

از مهم‌ترین ها در خرید قهوه این است که به روش دم‌آوری و دستگاهی که میخواهیم با آن قهوه را تهیه کنیم به طور کامل آشنایی داشته باشیم. چرا که آسیاب دانه‌ها در هر روش باهم متفاوت بوده و حتی در یک روش ثابت هم از دستگاهی به دستگاه دیگر آسیاب متفاوت خواهد بود. در مثال‌های زیر انواع روش‌ها و آسیاب‌ها آورده شده:

سپرسو (Espresso): اسپرسو یک نوع قهوه کوتاه و غلیظ است که با دستگاه اسپرسوساز تهیه می‌شود، در این روش آسیاب دانه‌ها ریز تر از روش پوراور و درشت‌تر از روشترک می‌باشد.

پوراور (Pour Over): این نوع قهوه به‌صورت دستی توسط باریستا دم‌آوری می‌شود که معمولا از دستگاه‌های کمکس یا V60 استفاده می‌شود، این قهوه آسیاب نسبتاً درشتی دارد.

قهوه ترک (Turkish Coffee): قهوه ترک یکی از پر استفاده‌ترین روش‌های تهیه قهوه در ایران است که با قهوه جوش "جذوه" دم‌آوری می‌شود. در این روش آسیاب دانه‌ها به حد آردی شکل در می‌آید.